Aanmelden

Hieronder kan je je kind aanmelden als deelnemer, of jezelf als leiding. Ook vind je hier meer informatie over hoe de inschrijving verloopt. 

 

 

Aanmelden als deelnemer

Om uw kind aan te melden voor het huttendorp, levert u het ingevulde inschrijfformulier in bij de balie in wijkcentrum de Meent. Hier betaalt u dan ook de inschrijfkosten (€32,50 per kind).

 De 125 plekken voor het huttendorp van 2021 zijn inmiddels vergeven.

Let op! We hebben dit jaar maar plek voor 125 kinderen. Als deze plaatsen vergeven zijn, starten wij een wachtlijst.

Heeft u uw kind ingeschreven? Dan gaan wij zorgen dat er bij de start van het dorp een button voor uw kind ligt. Is deze button op maandag 12 juli om 12 uur nog niet opgehaald? Dan gaan wij de mensen op de wachtlijst bellen.

Het is NIET mogelijk om in te schrijven door het mailen van het inschrijfformulier.

Ingeschreven en dan…

Na de inschrijving is er nog maar één ding te doen voor het begin van het dorp: het ophalen van de button(s) en het informatieboekje.

Door de button is uw kind herkenbaar als deelnemer van het huttendorp en kan dus meedoen met activiteiten. Deze dient uw kind daarom tijdens de week altijd te dragen. Buttons die niet vóór de bouwweek opgehaald worden, zullen meegenomen worden naar het veld en kunnen daar afgehaald worden. Let op! Deze rij is de laatste jaren steeds langer aan het worden en zorgt ervoor dat uw kind nog niet kan gaan beginnen met bouwen.

In het informatieboekje vindt u alle informatie over de week. Hierin staan alle tijden vermeld, wat uw kind mee moet nemen etc.

Huttendorp vol?!

Het kan zeker zo zijn dat u te horen krijgt dat er geen plek meer is. Op last van de brandweer mogen wij maximaal 200 kinderen mee laten doen. Dat betekent helaas ook dat wij wel eens ‘nee’ moeten verkopen. Onze tip? Wees er op tijd bij!

Aanmelden als leiding

Wij zijn altijd op zoek naar mensen die ons team willen komen versterken. Er zijn veel verschillende taken die wij onderling verdelen;

  • Hout uitdelen bij de houtplaats
  • Helpen hutjes steviger maken
  • Lekker knutselen bij de creatiefhoek
  • Kinderen helpen bij de zaagplek
  • Leiding geven bij de speurtocht, het voetbaltoernooi of de springkussens

en nog veel meer…

 

Kortom, ben je 15 jaar of ouder, vind je het leuk om met kinderen te werken en kom je er niet van onder de indruk om een dag in de buitenlucht door te brengen? 

Stuur dan een mailtje naar info@huttendorpdemeent.nl met je naam, leeftijd, telefoonnummer en een kleine motivatie. 

Hopelijk tot gauw!