Aanmelden

Hieronder kan je je kind aanmelden als deelnemer, of jezelf als leiding. Ook vind je hier meer informatie over hoe de inschrijving verloopt. 

 

 

Aanmelden als deelnemer

Elk jaar worden de inschrijvingen in wijkcentrum de Meent gedaan. Er is aan het begin een inschrijfavond. De plaatsen die daarna nog over zijn, worden aan de balie van de Meent vergeven. 

Voor details over de data van de inschrijving kunt u terecht op onze socials. 

Het is NIET mogelijk om digitaal in te schrijven!

Ingeschreven en dan…

Na de inschrijving is er nog maar één ding te doen voor het begin van het dorp: het ophalen van de button(s) en het informatieboekje.

Door de button is uw kind herkenbaar als deelnemer van het huttendorp en kan dus meedoen met activiteiten. Deze dient uw kind daarom tijdens de week altijd te dragen. Aangezien er elk jaar kinderen op de wachtlijst staan en buttons niet tijdig opgehaald worden, zullen wij een moment gaan bepalen dat niet-opgehaalde buttons vrijgegeven worden voor de mensen op de wachtlijst. Bij de inschrijving zal deze datum duidelijk vermeld worden. 

In het informatieboekje vindt u alle informatie over de week. Hierin staan alle tijden vermeld, wat uw kind mee moet nemen etc.

Huttendorp vol?!

Het kan zeker zo zijn dat u te horen krijgt dat er geen plek meer is. Op last van de brandweer mogen wij maximaal 200 kinderen mee laten doen. Dat betekent helaas ook dat wij wel eens ‘nee’ moeten verkopen. Onze tip? Wees er op tijd bij!

Aanmelden als leiding

Wij zijn altijd op zoek naar mensen die ons team willen komen versterken. Er zijn veel verschillende taken die wij onderling verdelen;

  • Hout uitdelen bij de houtplaats
  • Helpen hutjes steviger maken
  • Lekker knutselen bij de creatiefhoek
  • Kinderen helpen bij de zaagplek
  • Leiding geven bij de speurtocht, het voetbaltoernooi of de springkussens

en nog veel meer…

 

Kortom, ben je 15 jaar of ouder, vind je het leuk om met kinderen te werken en kom je er niet van onder de indruk om een dag in de buitenlucht door te brengen? 

Stuur dan een mailtje naar huttendorpdemeent@outlook.com met je naam, leeftijd, telefoonnummer en een kleine motivatie. 

Hopelijk tot gauw!