Voor ouders

Ouders op het terrein

Ouders zijn welkom op het veld aan het begin van de dag, tijdens de lunchpauze en aan het eind van de dag. Op andere momenten wordt u verzocht het veld te verlaten. Uitzondering hierop zijn de hulpouders (zie het kopje ‘hulpouders’) en de maandagochtend; u bent dan welkom tot de eerste drinkpauze om de kinderen te helpen met de eerste start aan hun hutje.

Vrijdag verwachten wij u wel allemaal voor het opruimen van het veld! Als iedereen meehelpt, kunnen we om 12 uur klaar zijn. Er is voor ieder wat te doen. Voor meer informatie, zie de weekplanning.

Hulpouders (tijdens de week)

Als leiding zijn wij blij met elke ouder die tijdens de week komt helpen. Hiervoor kunt u zich van tevoren opgeven via het inschrijfformulier van uw kind of tijdens de bouwweek bij de leidingtent. Wij hebben hulpouders nodig bij de zaaghoek, de knutseltent of de vele andere activiteiten.

Het is niet de bedoeling dat hulpouders op het terrein de kinderen gaan helpen met bouwen. Wij vinden het voor de kinderen belangrijk dat zij zelf de hutjes bouwen.

Vrijwilligers

Ook in de voorbereiding kunnen wij hulp gebruiken! Wij starten al in januari met het bedenken, voorbereiden en regelen van alles wat er tijdens de week gebeurt. We komen gemiddeld één avond per twee/drie weken bij elkaar in de Meent om aan deze voorbereidingen te werken. We schilderen de poort, bedenken activiteiten en maken voorbeelden van knutselideeën. 

Dus heb je zin om te helpen en een avondje beschikbaar? Stuur ons een berichtje en we nemen contact met je op!

Op een andere manier helpen

Op donderdagavond hebben wij voor de Bonte Avond meer dan 200 zelf gebakken pannenkoeken nodig. U kunt zich hiervoor opgeven bij de leidingtent. Wij ontvangen deze pannenkoeken graag warm om 17.45u bij de poort.

Kunt u ons niet op wat voor manier dan ook sponsoren, kijk dan op de pagina Sponsoren.

Afspraken

  • Kinderen mogen het veld alleen verlaten onder begeleiding van een volwassene. Ook oudere kinderen moeten in geval van ziekte of een afspraak opgehaald worden. Haalt u uw kind op vóór 4 uur, meld uw kind dan alstublieft af bij de leidingtent.
  • Het is belangrijk dat wij tijdens de week actuele telefoongegevens van u hebben. Geef eventuele wijzigingen direct door.
  • Medicijnen voor uw kinderen nemen wij graag in ontvangst bij de leidingtent. Dit geldt ook voor medicijnen die de kinderen zelf nemen.